dilluns, 17 de març del 2014

Mapes literaris: tipus


El mapa literari és una activitat molt senzilla d'aprendre a fer i, per això, molt fàcil d'ensenyar als nostres alumnes...

Del mapamundi Cresques

Podem proposar diferents "tipus" de mapes relacionats amb la literatura:

4 comentaris:

  1. Hola Oreto:

    Sóc Edu i ens vam conéixer en les jornades de Compartic, el darrer dissabte 22 de març de 2014. Em vaig assabentar d'aquestos cursos per la meua professora Mercé Durà (Alícia Martí també fou professora meua l'any en 2012).
    Vaig triar el curs de "Toponímia i mapes digitals" perquè m'interessava el tema i la veritat és que vaig fer l'almerç, ja que vaig aprendre coses que m'estan aprofitant molt per als treballs que estic fent per a classe.
    Ací deixe l'enllaç al meu bloc per a qui vullga entrar a fer una ullada i fins i tot emplenar l'enquesta de valoració del bloc: http://comentaridetextedu.blogspot.com.es
    Ara mateix tinc en projecte fer uns mapes amb el Google Maps. Si tinc algun dubte ja tornaré a escriure.
    Salutacions.

    ResponElimina
  2. GRàcies Edu, he mirat el teu blog i m'ha semblat molt complet. Si finalment fas els mapes ja em diràs com et va. Salutacions cordials!

    ResponElimina
  3. Hola Oreto:

    He afegit una nova pestanya al meu bloc que es diu "Treball Grupal". En ella he inserit el treball en grup que hem fet, passat a format vídeo.

    El treball està basat en la idea dels jeroglífics que va proposar la professora Pura Santacreu el darrer dissabte 22 de març durant la sisena comparTIC organitzada per l'associació 1entretants.

    M'agradaria que li feres una ullada i deixares algun comentari.

    De moment he deixat de banda els projectes sobre mapes digitals per falta de temps. Ho reprendré en juliol que disposaré de més temps lliure.

    Cordials salutacions.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Edu, està molt bé! Caram!! Li ho passe a Pura ara mateix, li agradarà molt veure-ho. Una abraçada!

      Elimina